donderdag 29 oktober 2015

Poleermachine glazen

Om uw klanten gerechten met perfect glimmende glazen en bestek voor te schotelen, gebruikt u een poleerapparaat die drinkglazen en couvert droog en . Horeca Glazen poleermachine koop je online bij HorecaApparatuur. Glazen poleermachine dubbel, gemakkelijk en snel uw glazen poleren.

Bekijk onze poleermachines online via de webshop! Een perfecte glazen poleermachine voor de grotere en kleinere horece gelegenheden. De LUCIDATURA hoort thuis in elk horecabedrijf, klein of groot.


Sinds een aantal jaren zijn er verschillende poleermachines voor zowel.

Poleermachines die uw bestek of glazen binnen no-time droog en glanzend maken. Voordelig en snel besteld bij de HorecaVoordeelshop.

De Instant Glass Freezer bevriest en steriliseert uw glazen in een paar seconden door middel van vloeibaar koolzuur. Uw klanten wilt u uiteraard mooi glimmende glazen en bestek geven. Ondanks een goede vaatwasser, blijven er vaak . Er is namelijk een heuse poleermachine die al je poleer irritaties weg kan nemen.


Zo zorg je ervoor dat de glazen sneller schoongemaakt kunnen worden en . De actieprijs van de TAMAI-poleermachine loopt tot en met december . Dat een glazenwasmachine de glazen schoonmaakt, spreekt voor zich. Van een glazen poleermachine tot en met grootste korventransportsystemen: voor iedere situatie bieden wij U een oplossing. Aliias al jaren de specialist in vaatwassen.


Aliias is een leverancier van complete vaatwas oplossingen voor horeca of uw nu een stand-alone voorlader . Nicem bestek poleermachine ASC 30A bouwjaar 20COD 49503047. De bestekpoleermachines zorgen dat bestek gedroogd en gepoetst wordt. Functionaliteit is heel eenvoudig; de poleermachine wordt ongeveer 30; minuten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.