vrijdag 30 oktober 2015

Emaille schalen

Voor leuke authentieke schalen moet je bij Tuinkoken. Voor de leuke authentieke emaille schalen moet u bij Keukenemaille. Emaille schalen in allerlei kleuren, vormen en maten.

Emaille schalen in roo blauw, wit, met bloemen, de klassieke pispot vind je hier ook. Vergelijk emaille schalen uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen. Schalen Kommen van Emaille koop je eenvoudig online bij bol. Twee boerenbont schaaltjes, één gebloemd schaaltje met oortjes, één donkerbruine met zwarte rand en één crème .

Schalen 25-22-18-15cm bekers en schaal 15cm. Gemaakt van gebroken wit emaille met grijs randje. Licht van gewicht, hierdoor ideaal voor een picknick, barbecue of . Dit emaille schalen is helemaal wit met een zwarte bovenrand.


Deze schalen zijn voor divers doeleinden te gebruiken of voor decoratie. Emaille schalen, ze zijn erg kleurrijk en vrolijk en kunnen hierdoor ook als decoratie gebruikt worden. Peilschalenspecialist is een handelsnaam van Langcat Emaille BV, het oudste emailleermerk van Nederlan eigendom van Mensoni Holding BV.


Deze zijn uitgevoerd in de kleur wit met aan de voorzijde een fruitdecoratie.

Ze zijn voorzien van een zilverkleurige bies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.