woensdag 30 september 2015

Thuiskapper oud beijerland

Na het werken in verschillende kapsalons in Rotterdam en omgeving, ben ik in 20voor mezelf begonnen als kapper in Oud-Beijerland. Een overzicht van kappers in Oud-Beijerlan Zuid-Holland op kappers. Vind een kapper in Oud-Beijerland en bekijk de gegevens en locatie.

Vice Versa uw thuiskapster Goes Trendy stelt zich graag voor! Maar een thuiskapper komt wanneer u dat wilt. Vice Versa uw thuiskapster Goes Trendy in de omgeving van de Hoeksche Waard.


Kapper Studio voor Dames Heren Beneden Molendijk Openingstijden : Maandag : 09:- 17:30.

In de sfeerrijke Peperstraat in het centrum van Oud-Beijerland vindt u dé KAPPER. Wij zijn hier sinds 19gevestig en zijn sinds 20uitgebreid met het . Wij werken volgens afspraak, komt u echter binnen-lopen en wij hebben tijd dan helpen wij u graag! Via deze pagina kun je snel en overzichtelijk een kapsalon vinden uit Oud-Beijerlan voor een afspraak, offerte en extra informatie.


Hoeksche Waard Kapper in Oud-Beijerlan Oostdijk 1 3261KH - Telefoonnummer, informatie en kaart van Hoeksche Waard Kapper - Rubriek Kapper.

Sinds 19een begrip in Oud-Beijerland en omstreken. Wij verzorgen complete haarbehandelingen voor dames, heren en kinderen. Kapperschuurtje, kapsalon in Oud-Beijerland. See more of T Kapperschuurtje by logging into Facebook.


Bekijk meer van De Kapper Oud Beijerland door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina, kom meer te weten . Uw Kapper Oud-Beijerland Beneden Molendijk 25. Wij doen alle behandelingen die u van een kapper kan verwachten. Ook specifieke wensen kunnen wij meestal vervullen, denk hier bij aan bruidkapsels, . Uiteraard kunt u bij ons ook nog steeds zonder afspraak terecht. De onderneming `t Kapperschuurtje is gevestigd op Asterstraat te OUD-BEIJERLAND en is actief in de branche Haarverzorging.


Scan ontvang: - KORTING OP EEN KNIPBEHANDELING. Bekijk recensies, prijzen maak online een afspraak. Krullen knippen - Kapper in Oud-Beijerland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.