woensdag 30 september 2015

Foto op keukenschort

Vandaag besteld is morgen in huis, gratis drukwerk en beste kwaliteit foto schorten! Een cadeautje nodig voor de keukenprins of keukenprinses? Verschillende kleuren kookschorten direct leverbaar, voor kinderen als volwassnen.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Leuk cadeau voor een keukenprins of -prinses? Of voor iedereen van je kook- of eetclub hetzelfde schort? Laat dan een persoonlijk keukenschort bedrukken .

Verras je (kleine) masterchef met een zelf ontworpen kookschort met je eigen foto, tekst, naam of grappige afbeeldingen uit onze collectie. Deze schort is zowel geschikt voor een vrouw als voor en heeft een opberg zak. Een foto op je keukenschort of kookschort bedrukken is eenvoudig. Upload je foto in de Schort Designer om deze op een wit schort te bedrukken.


Schort bedrukken met naam, tekst, foto, ontwerp. Ontwerp en bedruk in stappen een keukenschort, bbq schort, sloof of bistro schort. Goedkoopste in het bedrukken van een schort met foto.


Een schort met foto is zo gemaakt binnen enkele stappen, klik hier! Ideaal kado voor een workshop of verjaardag nodig?

Ontwerp een keukenschort met foto of keukenschort met naam, keukenschort met logo. Een schort GOEDKOOP bedrukken met je eigen ontwerp én al vanaf stuk? Een uniek schort laten bedrukken met je eigen tekst of foto? Een keukenschort bedrukt met een eigen foto en tekst voor iedere keukenprins(es).


Je kunt naast een foto en tekst ook nog voor een leuk design kiezen om op . Hoe maak je een fotoboek; Voorbeeldboeken van klanten; Video in je Kruidvat fotoboek. Fotoproducten; Klantenservice; Mijn fotoservice; Foto winkelmand. Koken kun je natuurlijk ook best met een gewoon schort, maar zeg nou zelf: met een bijzonder schort is het toch gelijk veel leuker? Bestel nu een schort met je eigen foto bij Pixum.


Geniet van je mooiste foto's op prachtige fotoproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.