maandag 31 augustus 2015

Microfiber doekjes

Een microvezel is altijd opgebouwd uit twee polymeren, samengebracht in de draad. De polymeren die worden toegepast, zijn polyester . Als je op zoek bent naar microvezelproducten van de allerbeste kwaliteit en voor de beste prijs, is NewEco de one-stop webshop.

Multy functionele doek voor dagelijks gebruik. Reinigt grondig door superfijne vezels; Absorbeert hardnekkig vuil en vet; Circa x cm . Kan voor meerdere producten worden gebruikt zoals mobiele telefoon, . Bij de Aldi kocht ik een cilindervormige doos, met microvezeldoekjes.

Bestaat er bezwaar tegen het gebruik van microvezeldoekjes bij het schoonmaken van de ziekenhuisomgeving en hoe moeten deze doekjes voor gebruik . Duizenden kleine weerhaakjes in de microvezeldoekjes schrapen het vuil van het schoon te maken oppervlak.

Droog of vochtig te gebruiken voor een streeploos resultaat. Niet voor niets is een brillendoekje dan ook de meest verkochte variant die gemaakt wordt van microfiber materiaal. Maar een custom made microfiber doekje is . Met onze bedrukte microvezel brillendoekjes kunt u op een hele interessante, innovatieve en opvallende manier communiceren.


Microfiber schoonmaakdoekjes zijn uitermate geschikt voor het schoonhouden van verschillende ondergronden . Nano vloeistof: vuil- en waterafstotend wondermiddel! Dubbel zo schoon: was je microvezeldoekjes in de vaatwasser met deze complete WashPlate sets. Sigma Microfiber Lensdoek XL 31x31cm Wit.


JJC CL-CMicrofiber doekje met beschermkoker en bajonethaak. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.