vrijdag 31 juli 2015

Geslepen glazen

Koop of Verkoop geslepen glazen op Marktplaats. In de volgende stap worden de glazen geslepen. Dit gebeurt computergestuur met een diamantkop.

De monturen worden op maat aangemeten en geslepen. Welke glazen er allemaal zijn en wat ze precies doen, vertellen we hieronder. Lees over het uitgebreide assortiment en de diverse mogelijkheden.


Afhankelijk van gebruik en sterkte van de ogen kunnen glazen worden voorzien van moderne coatings en op verschillende wijze worden geslepen.

Deze moderne productietechniek wordt steeds meer toegepast. Men kan hier optische huzarenstukjes mee verrichten. De looks van geslepen glas, stevig en behoorlijke inhoud.


De Libbey Hobstar glazen zijn erg populair en beschikken over prachtige patronen.

Van wijnglas tot waterglas, voor elke drank is er wel een fraai model kristal glas. De gegraveerde en geslepen glazen zijn handmatig bewerkt. Zo ontstaat een transparante blank die aan de voorkant is geslepen. Na verdere bewerkingsprocedures hebben de afgewerkte mineralen brillenglazen óf de . PARAPLU GLAZEN emeraldgroen kristal amandel facet geslepen kelk, stam met dubbele knoop land van herkomst: Nederland datering: 1e helft . Platpoly geslepen enkel glas koopt u op Glaswebwinkel. Door de geslepen randen is het veiliger en ziet het glas er strak uit.


Sterker corrigerende glazen, ongeacht of je bijziend of verziend bent, zijn in. Zo is het een misverstand dat als een extra dun geslepen . Hoe kun je zien of een pegel van een kristallen kroonluchter echt kristal is of geslepen glas? Is er een methode voor om dit na te checken?


Onze glazen worden zorgvuldig op basis van jouw oogsterkte op maat geslepen in ons eigen glasatelier in Delft en zijn inclusief krasvaste coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.