vrijdag 29 mei 2015

Smoothie aardbei

Acht overheerlijke recepten voor aardbeien smoothies om aan je vitamines te komen. Lekker, fris en gezond: een ideaal begin van je dag of als . Ga voor tropische lekkernijen met een gezonde en smakelijke fruit smoothie met mango en banaan.

Yoghurt, mager of vol, is een uitstekende basis voor elke smoothie. Aardbeien Smoothie, smoothie, Smoothie van aardbeien en Aardbeien Smoothie. Lekkere smoothie recepten category Hier vind je de aardbeien smoothie recepten.


Deze ijskoude aardbeiensmoothie is een gezon verfrissend tussendoortje voor de lekkere trek.

Eventueel kunt u ook diepvriesaardbeien gebruiken. Dit lekkere aardbei smoothie recept is klaar in min. Print dit recept ontdek recepten die op lekkere . Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediĆ«nten gebruikt.


Met dit recept staat er binnen een handomdraai een heerlijk frisse aardbeien smoothie op tafel.

Aardbeien smoothie zorgt op een lekkere manier dat je genoeg groente en fruit eet! Je zal je gezonder worden minder kwalen hebben meer energie krijgt . Smoothie van aardbei, banaan, vanille-sojayoghurt en basilicum. Smoothie met banaan, aardbei, havermout, halfvolle yoghurt en geroosterd sesamzaad.


Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Doe het sinaasappelsap, de aardbeien en de bananen met yoghurt en de honing in de kom van een blender en draai alles tot een gladde smoothie. Smoothies zijn een geweldige manier om snel een voedingsstof verpakte maaltijd of snack binnen te krijgen. Ze kunnen alles wat je nodig hebt -eiwitten, . De kleur is oranje-roo maar het is toch echt een groene smoothie.


Deze komkommer tomaat aardbeien smoothie is heerlijk fris en vol van . Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd. Als je trek hebt in een snel en gezond ontbijt of tussendoortje is deze Zuivelvrije Aardbei Banaan smoothie je nieuwe beste vriend. Recept: 'Smoothie - Aardbeien Milkshake'; Aantal personen: 3; Bereidingstijd: seconden; Menugang: bijgerecht; Bereiding: Maak de aardbeien schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.