donderdag 28 mei 2015

Gashaard roomdivider

Kom naar van Manen haarden en kachels in Barneveld voor de nieuwste roomdividers van Bellfires. Bekijk deze prachtige gashaard en laat u adviseren! De doorkijk gashaard is de perfecte haard om meerdere ruimtes bij elkaar te betrekken.

Bijvoorbeeld door de doorkijk gashaard in te zetten als roomdivider. Door de haard te plaatsen als room divider in één kamer of tussen twee. Wilt u een gashaard die warmte geeft, maar ook als room divider of doorkijk gebruikt . Sfeer en warmte gecombineerd in een fantastisch product levert de Bellfires Room Divider Large op.

Een gashaard met een vermogen tot kW die op een . Belfires Room Divider Large - Hidden Door+Cm. Bij een doorkijkhaard denkt u al snel aan een gashaard maar wist u dat er ook . Koop of Verkoop roomdivider op Marktplaats. Waar een tunnelhaard of doorkijkhaard vrijstaand in een ruimte wordt geplaatst, wordt de roomdivider in de meeste gevallen tegen een wand geplaatst.


Dru Metro 100XTL Roomdivider gesloten inbouw gashaard. Maak een afspraak en wij komen gratis inmeten. Haard Vloer maakt ook een 3D tekening.


Wat zijn de voordelen van een gesloten Haard-express Orion gashaard?

De Room Divider is een markante blikvanger in uw interieur. Verkrijgbaar in de afmetingen Large en Medium. Nieuw is de Room Divider Left en de Room . De focus van onze gashaarden ligt op veiligheid design.


Veiligheid wordt integraal geborgd in het ontwikkelproces wat heeft geleid tot diverse patenten. In dit voorbeeld is geen omranding toegepast. Voor de Bellfires Room Divider Large inbouwgashaard komt u naar Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen.


Op zoek naar een gashaard type room divider? Bij Helex verkopen we diverse gashaarden van dit type. Bellfires is in Nederland een begrip als het gaat om moderne gashaarden.


Nieuw in de collectie is de View Bell Room Divider Mediueen gashaard die maar . De Bellfires View Bell Room Devider Large. Niet één hoek, twee hoeken … maar van drie zijden optimaal zicht op het vuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.