donderdag 30 april 2015

Verfschraper slijpen

Ik slijp de krabber door hem tegen de zijkant van de slijpsteen te houden, bij een slijpsteen die aan de zijkant niet gebruikt is wordt de krabber . Op het ontmoetings- en discussie forum Linkedin is onze hoofdredacteur een gesprek gestart over het slijpen van krabbers. Een krabber slijpen is een verhaal apart.

Zorg dat het slijpen zoveel mogelijk door een ervaren iemand gebeurt. Dit is een behoud van de krabbers en het schip. Niets werkt prettiger dan een nieuwe verfkrabber. Maar bij een beetje omvangrijk schilderwerk is zo'n ding .

Scherpe schrapers, krabbers in de volksmon verfföhn of verfbrander op gas, slijpmachine om je schrapers te slijpen. Scherp gereedschap is belangrijk, daarom is het handig als u zelf bijvoorbeeld beitels en verfkrabbers kunt slijpen. Gebruik daarvoor slijpsteenmachine met een . Dan kunnen wij je helpen, want bij ons kun je iedere vrijdag allerlei gereedschap laten slijpen, waarbij je kunt denken aan beitels, schaven, schroevendraaiers . Houd bij het slijpen van de krabkanten van de verfkrabber de scherpe hoek aan zoals die 'af fabriek' is aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.