donderdag 30 april 2015

Mepal lunchtrommel

Zoekt u een broodtrommel of lunchbox voor een kind? Van broodtrommels en kampeerservies tot alles op het gebied van koken, bakken en bewaren! De Rosti Mepal To Go-lunchbox past perfect in een rugzak en is geschikt voor.

De Aladdin Crave broodtrommel geeft het lunchen of dineren onderweg een . Set broodtrommel en drinkbeker voetbal Best Player. Op de plaats waar de naam staat, komt de naam van uw kind! Mepal animal planet haai schoolbeker heeft een speciale afdichtring in de.

De Mepal Pop-Up Spiderman is een drinkfles die je opent met een druk op de knop . Met deze Rosti Mepal broodtrommel van Nijntje wordt elke lunch een feest. Review over de kwaliteit van de rosti mepal lunchtrommel en drinkbeker. Bestel gemakkelijk je Mepal Lunchtrommel rood (per stuk) online bij Albert Heijn. Deze rode broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal 4 . Broodtrommel met naam bedrukt van het merk Mepal.


Mepal lunchbox, broodtrommel of fruitbakje met naam. Mepal schoolbeker, drinkfbeker, drinkbus of drinkfles met eigen . Wij maken gebruik van cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden, social media functionaliteiten mogelijk te maken en .

De leukste lunchboxen, schoolbekers, bordjes van topmerk Mepal koop je bij Bart Smit! Zie ons uitgebreide assortiment Mepal artikelen. De ontwerpen van Nickky en Janneke zijn gedrukt op een Mepal schoolbeker en broodtrommel, waardoor de kwaliteit zeer hoog is. Met deze broodtrommel en beker met je eigen naam maak jij het dit schooljaar helemaal.


Maak kans op van de lunchsetjes van Rosti Mepal. Dat is pas echt in stijl terug naar school! Welke lunchtrommel en beker hebben jullie kinderen? Wij hebben al 2jr een broodtrommel en beker van Mepal en die doen het nog super.


Deze broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen en eenvoudig schoon te maken. Hij mag in de vaatwasser en kan tegen een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.