vrijdag 27 februari 2015

Airfryer schoonmaken

Iedereen die wel eens iets heeft bereidt in de Airfryer weet hoe makkelijk het is om een lekker gerecht te maken. Maak je Philips Airfryer schoon met deze schoonmaaktips. Snel en makkelijk Airfryer binnenpan, mandje en grillelement schoonmaken. Op onze facebookgroep: Philips Airfryer bak avonturen passeert regelmatig de vraag hoe maak je je Airfryer schoon en hou je de Airfryer schoon. Een tijdje terug heb ik van familie een airfryer gekregen.


Nu ben ik begonnen met het schoonmaken, wat een rotwerk zeg. De Airfryer wordt bijna dagelijks gebruikt, gebruikssporen zijn dan logisch.

Ik was de keuken aan het schoonmaken met een spray en spoot het . De Airfryer schoonmaken is geen makkelijk karwei. Ik heb hem weer wat frisser gekregen door het ventilatierooster en de bovenste klep eraf te . Bekijk uitleg en tips om de man opvangbak en het verwarmingselement van je Airfryer goed schoon te maken, zodat hij lang meegaat en fris blijft. Er komt toch een vette drab vanaf de eerste keer.


Heb het een paar keer gedaan en tussentijds de bak schoongemaakt. De bak uit de airfryer halen, mandje erin één vaatwastablet en met kokend heet water de bak vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.