donderdag 27 november 2014

Datum op gasslang

Daarnaast zijn er fabrikanten die op de slang aangeven voor welke datum deze vervangen moet worden. Het is wettelijk bepaald dat de gasslang gedurende de . Dat is de datum waarop de gasslang is gemaakt.

Daarmee weet je dus hoe oud een gasslang is. Een goed bedrijf, zal de gasslang altijd vervangen voor de officiƫle datum. Gasslang vervangingstermijnberichtenapril 2016Gaslucht na Bovag-beurtberichtenapril 2015Levensduur gasslang ? Wanneer moet ik gasslang in keuken vervangen?

Wat betekent deze en wanneer moet ik de gasslang vervangen? Behalve een drukregelaar heb je voor een gasfles ook altijd een goedgekeurde gasslang en bijbehorende slangklemmen nodig om de gasfles goed en veilig te . Aansluiten en controle gasslang gasfornuis. De datum waarop de slang vervangen moet worden staat in veel gevallen aangegeven op de verpakking bij . Hierbij werd door de expert vermeld dat de geldigheidsdatum voor de gasslang verlopen is. In een andere discussie over de lengte van een gasslang, kwam naar. Draai de koppelingen los bij de gaskraan en achter op het fornuis.


Informatie over de gasinstallatie, drukregelaar, gasslang, gasalarm gasmelders voor in uw camper. De ene slang is de andere niet en dat geldt zeker voor de gasslang.

De datum waarop het gas voor de eerste keer door de slang gaat, wordt . Wetland Wonen heeft inspecties laten uitvoeren bij een deel van haar woningen om de condities van de gas-, water- en elektra installaties . Het controleren en vervangen van de gasslang van een kooktoestel valt onder de werkzaamheden die de huurder . Barbecue je met gas, controleer dan de datum op de gasfles en ga regelmatig na of de gasslang geen gaatjes heeft. Ik heb in de keuken een gasslang op het gasnet van 70cm lang naar het. Koop dan gelijk een gele RVS slang die hoeft ook niet om de datum . Is uw gasslang van 20of ouder, dan kunt u bij de beheerder een gratis nieuwe gasslang ophalen.


U kunt de datum zelf makkelijk controleren, deze staat op . Wanneer moet de gasslang die bij scheikunde en biologie practica. De leeftijd van de slangen is eenvoudig door de kampeerder zelf te controleren, Let wel op dat de vervangings datum voor de nieuwe gasslang .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.