maandag 29 september 2014

Le creuset eierdop

Met zijn simpele en elegante design, zijn de Le Creuset eierdopjes een heerlijke manier op uw gekookte eitjes of kleine hapjes op een manier te serveren. De Le Creuset eierdopjes zijn vrolijk gekleurd en kleden de ontbijttafel in een handomdraai aan. De dopjes zijn gemaakt van geglazuurd aardewerk waardoor . Set van vier vrolijk gekleurde eierdopjes; Gemaakt van hoogwaardig geglazuurd aardewerk; Eierdopje neemt geen geuren of smaken op; Brengt in een . Ontdek de nieuwe Le Creuset eierdopjes collectie. De Le Creuset eierdop is vervaardigd uit pale rose - vaal roze - geglazuurd aardewerk, heeft een diameter van cm en een hoogte van cm.


De Le Creuset eierdop is vervaardigd uit vulcanique - oranje - geglazuurd aardewerk, heeft een diameter van cm en een hoogte van cm.

Maak de ontbijttafel compleet en geniet van een gekookt eitje met deze set eierdopjes van Le Creuset. Helaas hebben wij niets gevonden voor Le Creuset Eierdop set van 4.

Shop online voor Le Creuset Eierdopje uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Eierdoppen zijn niet alleen handig voor de paasdagen, maar het hele jaar. Le Creuset introduceert tal van accessoires voor de keuken in vrolijke kleurtjes. De Le Creuset eierdop is vaatwasmachinebestendig. Le Creuset Eierdopje Katoen De Le Creuset eierdop is vervaardigd uit geglazuurd aardewerk.


Dit zorgt ervoor dat de dop kleur-, geur- en smaakneutraal is. Stuur door naar een vriend; Print; Kijk volledige grootte. Le Creuset Eierdopjes - Meubelmakerij meubel webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.