maandag 29 september 2014

Bodum koffiebeker

Direct van de fabrikant – Hier vind u ons volledig assortiment van koffie-, thee- en serviesproducten in één oogopslag. Direct van de fabrikant - Door de hedendaagse on-the-go-levensstijl slaan we maar al te vaak onze aangename, dagelijkse gewoontes over. Vergelijk Bodum mokken uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen.

Bodum is opgericht in 19in Kopenhagen en is sindsdien de specialist in het produceren en verkopen van tafel- en keukengerei. Bodum Koffie- Theeglazen koop je eenvoudig online bij bol. Bodum PavinaDubbelwandig glas Deze Pavina glazen van Bodum houden koude drank koud en warme drank warm door het duurzame…. Met deze handige dubbelwandige RVS reisbeker van Bodum kan je altijd je favoriete drankje, zowel koud als .

Prachtig ontworpen producten voor dagelijks gebruik, zowel voor in de keuken als voor in de rest van het huis! BODUM heeft een compleet assortiment: van . Bodum Travel Mug RVS Thermosbeker L. Bij veel koffietentjes krijg je tegenwoordig koffie wanneer je een eigen beker meeneemt.

Een van de meeste bekende designmerken is Bodum. Bodum maakt koffiezetters, theepotten, mokken, bekers, glazen (Pavina), melkschuimers, waterketels en . BODUM Set van 2x mok geel 325ml beker mug. Een eigen koffiebeker meenemen is niet alleen goedkoper, maar we. Deze Bodum thermosbeker heeft een antislip greep en kun je zowel . Met deze Bodum travel mug kunt u ook onderweg genieten van uw drankje!


Daarnaast heeft de mok een afsluitbare deksel, zodat de beker niet kan lekken. Neem uw zelfgemaakte koffie mee in deze koffiebeker van Bodum. De koffiebeker Mug word vacuüm afgesloten waardoor de koffie op temperatuur blijft en . Bodum Bodum (3); Contigo Contigo (4); Curver Curver (5); + Meer opties. De thermosbeker van Bodum bevat een antislipgreep en dat is te merken:. Je moet wel oppassen dat de koffiebeker niet openspringt in je tas.


Beker - de beste selectie van winkels op Internet. Vergelijk de producten en maak eenvoudig uw keuze met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.