vrijdag 29 augustus 2014

Sligro champagneglazen

Sligro heeft een breed scala aan wegwerpservies: plastic bekers, bakjes, borden en glazen (ook plastic champagneglazen) in alle soorten en maten. Van Amsterdammertjes en fluitjes tot borrelglaasjes en theeglazen. Slimresto is het exclusieve merk van Sligro op het gebied van drinkglazen.


Doos stuks Arcoroc introduceert een nieuwe serie stapelbare glazen. De Stack Up glazen zijn geschikt voor sappen, cocktails, bier en fris maar ook voor . Als het gaat om disposables, dan moet u bij Take Dis zijn. Dit merk biedt een goede balans tussen gebruiksgemak, doelmatigheid en design.

Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Alle champagneglazen van het merk Huismerk - Sligro is beschikbaar voor de prijs van €4. Glazen van het merk Huismerk - Sligro is beschikbaar voor de prijs van €0.


Grote sortering wegwerp plastic glazen: Plastic champagneglazen, - wijnglazen, borrelglazen, shotglaasjes, bierglazen en limonadeglazen. Champagneglazen van de horecagroothandel Sligro gevuld met champagne. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels. Champagneglazen champagneglas champagne flutes flute fluuts disposables wegwerp plastic glazen bekers online bestellen kopen Versteden Tilburg.


Stockfoto's van sligro bij de Nationale Beeldbank. Zacht plastic bekers en glazen in zowel blanco als bedrukte artikelen. Diverse soorten direct uit eigen voorraad geleverd en snel in huis. Er zijn vele soorten plastic glazen, niet alleen de simpele wegwerp bekertjes. Plastic wijnglazen en champagneglazen bijvoorbeeld.


Deze Champagne glazen uit de CarrĂ© serie van Royal Leerdam zijn prachtig en modern vormgegeven. Hierdoor passen ze uitstekend bij de gedekte tafel en . Alleen gelden daar dezelfde regels met het pasje als bij de Makro. Luminarc champagneglazen, set van Transparant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.