vrijdag 29 augustus 2014

Open mes scheren

Zeep nu het gezicht lekker in met scheerzeep, neem het scheermes, klap het open en ga met de groeirichting van de haren mee. Het kiezen van een open scheermes of straight razor kan een moeilijke opgave zijn. Klassiek open scheermessen zijn namelijk te vinden in verschillende .

Wil je graag goed leren scheren met het open scheermes? Onze barbier heeft al meer dan jaar ervaring! Een open scheermes kopen doe je snel online! Ook een open scheermes willen aanschaffen?

In deze tutorial laat ik de geheimen van het scheren met het open mes zien! Je kocht net een klassiek open scheermes? Ook jij kan de superieure scheerwijze met . Je favoriete open scheermes kopen is een serieuze zaak. Een open scheermes of klassiek scheermes is een scheermes dat in het handvat geklapt kan worden.


Alhoewel de kunst van het klassieke scheren door de . Voor een goede natte scheerbeurt heb je natuurlijk het beste scheermes nodig. En dat is nu precies waar Dovo zich in specialiseert: open scheermessen en . Open scheermessen worden al eeuwen gebruikt om de baardgroei van de man in bedwang te houden.

Ze zijn mannelijk, goedkoop in gebruik en zorgen voor . Als je, je dan toch de rest van je leven moet scheren, waarom zou je het dan niet meteen goed doen? Met een open mes scheren is als een ceremonieel moment voor jezelf, waarnaar je uitkijkt. De bekendste van dit moment en overal verkrijgbaar, zijn de scheermessen met een cassette systeem. De moeder aller scheermessen is het open scheermes.


Wat heeft u nodig bij het scheren met een open scheermes. Als je de beslissing hebt genomen om het klassieke open scheermes te gaan. Hierbij komt dat je eerst moet leren hoe je het scheermesje kan scherpen met . Er zijn verschillende soorten en maten open scheermessen.


De meest voorkomende is het mes dat in het handvat geklapt kan worden. Er zijn een aantal gerenommeerde merken zoals, Dovo en Giesen Forsthoff die straight razors (open scheermessen) produceren van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.