vrijdag 29 augustus 2014

Microvezeldoek ramen

Bestel je microvezel ramendoek online bij NewEco. Voor streeploze reiniging van al je glas, zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. De microvezeldoek wring ik heel goed uit en daarmee maak ik alle ramen aan binnen- en buitenkant schoon. Ramen schoonmaken buiten - Duration: 2:51.


Met de Ramenset Superieure maak je op een eenvoudige manier je ramen streeploos schoon. De Ramenset Superieure bestaat uit microvezeldoeken. Vragen over het werken met microvezeldoeken en of over de microvezel.

Waarom heb ik altijd strepen bij het ramen wassen terwijl de glazenwasser de ramen . En zijn er misschien nog andere tips om die ramen gewoon goed streeploos. Microvezeldoekjes van de Action Eentje nat, om de ramen te . Je krijgt je ramen gemakkelijk en snel schoon met groene zeep (glicerine) en twee microvezeldoekjes. Neem twee emmers warm water, vul er een met groene . Dit kan weer op verschillende manieren gebeuren; zo zijn er gebreide microvezeldoeken (Wonder-, Ramen-, Stof- en Brillendoek), geweven microvezeldoeken . JEMAKO producten door geheel Nederland en Belgie.

Handige microvezeldoek om de ramen en spiegels van uw auto schoon mee te maken. Wat moet u weten over de microvezeldoekjes? Maak je lederen bank niet schoon met een microvezeldoek! JEMAKO raamdoeken, raamsets voor streeploos ramen wassen.


Hoge mechanische reinigingsprestatieStreepvrij drogen . De doekjes van de Action die je meer als zeem kunt gebruiken, ik bedoel die zonder lusjes, ze zijn heel zacht, die vind ik daarnaast heel erg prettig om ramen, . Betsy's Ramendoek, supersnel en moeiteloos schoon. Met onze tips en trucs zijn je ramen snel streeploos schoon. Uw ramen, spiegels en eventueel al uw glaswerk zal glanzen als nooit tevoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.