woensdag 30 april 2014

Groothandel glaswerk

Jodeco Glass is een groothandel in decoratief glas. Dat klinkt misschien wat muf, maar dat zijn wij zeker niet! Floran, voor goed advies, scherpe prijzen en snelle levering!

Glaswerk groothandel Olijerhoek, verkoopt glazen schalen, glasvazen en plantenbakken van glas. Meer dan 14professionele bloemisten en tuincentra genieten al van het gemak om haar inkopen aan de deur te doen. Tweewekelijks tot vierwekelijks krijgen . Deze stijlvolle elementen brengen veel mogelijkheden met zich mee.

Import, export en groothandel in bloemisterij artikelen, keramiek, glas, porselein, aardewerk, potterie, mandwerk, metaal en zink artikelen. Groothandel voor glaskunst;handgemaakt en mondgeblazen glasobjecten zoals glazen vazen,schalen en beelden van uiteenlopende glasontwerpers. Loranto is de groothandel als het gaat om glaswerk.


Als groothandel in glaswerk bieden wij een ruim assortiment aan prachtige glasobjecten. Horeca glas binnen werkdagen uit voorraad geleverd bij VEGA . Bent u als partijinkoper op zoek naar een glazen vaas? Handelsonderneming Chiel Meekes en is een groothandel in . Haaksbergen - Groothandel in professioneel porselein, servies, glaswerk, bestek. Kijk voor superscherpe aanbiedingen op onze .

Meindersma Haaksbergen - Groothandel in professioneel porselein, servies, glaswerk, bestek en tafellinnen. Leverancier voor het bedrukken van kopjes, glazen en meer. Gratis verzending voor bedrukt serviesgoed en glaswerk bij Riké.


In 19startten wij met de import en distributie van glas, als importeur- groothandel. Eerst alleen de Fidrio Basics welke verkrijgbaar is op de Cash and Carry . Hakbijl Glass is een leverancier van hoogwaardige glas en lifestyle producten in zowel klassiek als modern design, speciaal ontworpen voor mensen met een . Groothandel in keramiek, glaswerk en bloemisterijartikelen, biedt een brede selectie glasvazen, aardewerk bloempotten, vazen schalen en decoratie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.