woensdag 30 april 2014

Biertap thuistaps

Thuistaps kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Vergelijk verschillende Thuistaps op KIESKEURIG. BIER MAXX CO2-capsules voor biertap stuks CO2-capsules voor biertap, 10.

En het moet het succes van Nespresso imiteren. Dat zegt Heineken over The Sub, de nieuwe tap voor in huis . Een thuistap kopen of ben je op zoek naar de beste beertender en biertap aanbieding? Spring naar Beer Tap Cooler - De Beer Tap Cooler was een systeem van Princess.

Het werkt zowel op 2volt als op volt. Biertap krups is diverse malen gebruikt maar staat nu maar in de weg dus bied ik hem te koop aan ! Beleef bier als nooit tevoren met de nieuwe en innovatieve thuistap THE SUB van . Deze Beertender is geschikt voor de liter bierfusten van Heineken, Amstel, Brand en Wieckse witte. Bij Keizerskroon heeft u de keuze uit modellen tapunits. Afhankelijk van uw keuze wordt deze bier tap of thuistap op uw adres geleverd of kunt u deze ophalen . Met de Krups BeerTender tap je in een handomdraai het lekkerste biertje thuis! De zomer van 20staat bol van de sportevenementen, en wat is er leuker dan die te bekijken met.


Kies gemakkelijk de beste thuistap uit en tap voortaan jouw eigen biertjes. Bekijk specificaties, lees reviews en bestel de beste aanbieding. Onze thuistaps zijn zeer geschikt voor kleine tot grote.


De volgende thuistaps en overige zijn te huur;.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.