vrijdag 28 maart 2014

Kookplaat wokbrander

De LAAGSTE PRIJS voor een kookplaat wokbrander betaalt u bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. De LAAGSTE PRIJS voor een 5pits kookplaat wokbrander rechts betaalt u bij Keukenloods.

De glaskeramische gaskookplaat met FlameSelect: bereikt een perfect. Duo-wokbrander: dubbele vlam voor zeer krachtige prestaties met kW. Fusion Volcano wokbrander; Vitro-keramisch glas; gietijzeren pandragers.

MAGNA gaskookplaat met A+ branders en Fusion Volcano wokbrander. Wokbrander daarvan kan je regelen tussen de en kW. Volgens mij zijn er niet echt kookplaten die hoger vermogen hebben.


Een krachtige wokbrander is dan onmisbaar op de kookplaat. Pelgrim heeft diverse kookplaten met wokbrander. En welke handige functies hebben kookplaten nog meer? Let op dat de wokbrander zo geplaatst is dat je de andere branders ook nog kunt gebruiken.


Een wokbrander die aan de zijkant van de kookplaat is geplaatst heeft uiteraard de voorkeur ivm. Bekijk inductie, keramische en elektrische kookplaten en kies de beste aanbieding uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.