vrijdag 28 maart 2014

Glenkinchie 12 prijs

Glenkinchie Year old bevat zoete aroma's, is licht geparfumeerd met zoethout. Er zijn bloemen, vers gemaaid gras en hooi aanwezig in de mond. Een zakflacon Glenkinchie Year, klein van formaat maar ontzettend lekker.

Perfect om een keer te proeven of om als cadeautje weg te geven! Glenkinchie YO heeft een licht en jong karakter. Uitstekende whisky met een relatief zachte prijs! Eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs te bestellen bij DrankDozijn, de online slijterij van Nederland en B.

De distilleerderij Glenkinchie is op een half uur rijden ten zuidoosten van de stad Edinburgh . De Glenkinchie Year (70cl) is bij Drank. Koop dus nu Glenkinchie Year (70cl) voor de beste prijs en we leveren je bestelling . Deze jaar oude Glenkinchie is inmiddels vervangen door de jaar oude . Glenkinchie 12yo Single Malt 70cl De Glenkinchie 12yo wordt ook wel 'The Edinburgh Malt' genoem een classic malt uit de Lowlands. Glenkinchie Year is de beste Schotse Lowland Single Malt whisky met een lichte, bloemen karakter met een frisse, romige smaak.


Bekijk het overzicht van alle whiskys van het merk Glenkinchie en bestel eenvoudig en met scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.