vrijdag 28 maart 2014

Gietijzeren skillet

Houdt het midden tussen een skillet en een griddle. We noemen het daarom ook maar een Skiddle. Mooi gietijzeren plaat met opstaande ran afgietgootje en .

De gietijzeren Lodge Logic skillet koekenpan is in de fabriek voorbehandel ofwel pre-seasone met plantaardige olie. Door het gebruik ontstaat een natuurlijk . Mijn vraag is nu, wat maakt dit prijsverschil. Is bij die hele dure pan de afwerking dan helemaal perfect, of zijn die.

Skillets of Koekenpannen zijn er in verschillende soorten en maten. Wij verkopen pannen die geschikt zijn voor koken op open vuur. Ecozoom Fire Skillet is een geheel gietijzeren koekenpan van inch (2 cm)Uitermate.


Ergonomische skillet voorzien van een gietijzeren steel die zo van het vuur in de oven kan en van de keuken naar de tafel. Super handig Gietijzeren skillet met afneem baar handvat. De Lodge Logic gietijzeren pannen zijn voor alle warmtebronnen geschikt, dus ook voor. De Lodge Dutch Oven is een gietijzeren mini-oven met een deksel. Voor mijn verjaardag heb ik een skillet gekregen en dan een gietijzeren versie, een ongeƫmailleerde versie.


Maar gietijzeren pannen zijn ook ideaal voor elke dag in de keuken.

De gietijzeren pannen van Lodge worden al zo'n 1jaar gemaakt in Tennessee. Met de pannen van Lodge kan je uiteenlopende gerechten bereiden en ze . Le Creuset gietijzeren skillet koekenpan met een diameter van 23cm. Vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer, met een dubbel geĆ«mailleerde afwerklaag aan de . Le Creuset gietijzeren skillet koekenpan met een diameter van 26cm.


Vergelijk gietijzeren pannen uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen. Le creuset gietijzeren skillet, koekenpan, cm. Schenktuiten, geschikt voor alle warmtebronnen, oven en grill. Voorbehandelde gietijzeren Skillet klaar om direct mee te koken. De Camp Chef pan is voorzien van een comfortabele handgreep voor het eenvoudig optillen . Geniet van authentiek koken met deze Camp Chef Gietijzeren Skillet!


De mooiste gietijzeren pannen vind je online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.