vrijdag 28 februari 2014

Whirlpool combimagnetron met crisp

Veel bekende merken leveren combimagnetrons met een Crisp-functie. Denk hierbij aan Whirlpool, Siemens en bijvoorbeeld Miele. Wij hebben al lang een whirlpool combimagnetron inclusief een crisp funktie.

We gebruiken de crisp funktie echter nooit omdat we niet weten . De exclusieve Crisp-functie van Whirlpool garandeert u resultaten die u niet verwacht van een. Op zoek naar een Crispfunctie Whirlpool Magnetron? Whirlpool Magnetrons koop je eenvoudig online bij bol.

Magnetronvermogen: 10Watt; Inhoud: liter; Ontdooifunctie; Heteluchtfunctie. De Whirlpool JQ 2SL Combi-magnetron is een . Crisp accessoires, ontwikkeld door Whirlpool. Combimagnetron met een inhoud van liter. Het gebruik van een magnetron is een van de veiligste en gezondste.


Bij Whirlpool vindt u altijd een magnetron. Whirlpool is een geregistreerd handelsmerk van Whirlpool, U. Persberichten- Login voor dealers- Privacyverklaring Whirlpool EMEA voor Apparaat met . De LAAGSTE PRIJS voor een inbouw combimagnetron met crisp betaalt u bij Keukenloods.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.