vrijdag 28 februari 2014

Diamant sabatier integra koksmes 20 cm

Groot koksmes uit de Diamant Sabatier Integra serie. Allroun met extra breed lemmet van cm waardoor er extra . Diamant Sabatier Integra koksmes met een lengte van cm.

De Integra lijn van Diamant Sabatier behoort tot de topklasse. Koksmes Diamant Sabatier Integra Groot (cm). Dit mes heeft een groot lemmet van cm dat gemaakt is van hooggelegeerd roestvrij . Bestel de Integra Koksmes cm bij Keukenmesshop. Diamant Sabatier Integra Keukenmes cm.


Sabatier Integra Koksmes 20cm De Nieuwe Klassieker. Gemaakt van hooggelegeerd X45CrMoVgesmeed staal en met een heft van zeer sterk pom kunstof . Dit koksmes van Diamant Sabatier Integra is gemaakt van x45crmoven heeft een lengte van 20cm. Koksmessen zijn verreweg de meest gebruikte . Sabatier koksmessen, messenblokken, santokumessen,. Je Sabatier Integra Koksmes cm mooi gevonden op fonQ. Diamant Sabatier messen en keukengerei voldoen aan de scherpste eisen.


Diamant Sabatier Integra groot koksmes cm. Het grote koksmes heeft een breed lemmet en is geschikt voor alle snijwerkzaamheden in de keuken. Op zoek naar Diamant Sabatier Delice Koksmes cm ? Online sabatier integra koksmes cm kopen of bestellen. De Integra-serie van Diamant Sabatier staat bekend om zijn zware kwaliteit en lange levensduur. Groot koksmes cm uit de Diamant Sabatier Integra serie: de nieuwe klassieker.


Allround met een extra breed lemmet van hooggelegeerd X45CrMoVstaal. De messen van Integra: lemmet van hooggelegeerd X45CrMoVstaal en de krop is van gesmeed roestvrij staal. De heftschalen zijn van zeer sterke POM . Diamant Sabatier Integra Koksmes cm Dit koksmes uit de Integra-lijn van Diamant Sabatier gebruik je voor het trancheren van vlees en vis en voor het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.