vrijdag 31 januari 2014

Tosti apparaat schoonmaken

Het schoonmaken van het tosti-ijzer is een ander verhaal; aangekoekte kaas, verbrande kruimels. Tijd dus om je tosti-apparaat schoon te maken. Na het maken van een tosti blijft er meestal kaasresten in het ijzer achter. Wij vertellen je hoe je dit kan voorkomen en hoe je het apparaat schoonmaakt.


Je voorkomt etensresten op het tosti apparaat door de tosti aan de. Wie o wie heeft DE TIP om een tosti ijzer schoon te maken? Eigenlijk nog nooit problemen gehad met schoonmaken.

We doen allemaal wel alsof, maar ondertussen laat het merendeel van ons het fornuis, tosti-ijzer of grillpan aankoeken totdat het écht . Tips voor tosti ijzer of apparaat schoonmaken. U krijgt de aangekoekte kaas uit het tosti-apparaat door tijdens het afkoelen een paar natte keukenpapiertjes tussen het apparaat te doen. De hard geworden kaas gaat heel gemakkelijk van uw tosti-ijzer af door een paar velletjes keukenrol tussen het ijzer te doen op het . Heel snel gemaakt als je een handig tosti-apparaat hebt.


Helaas is het schoonmaken van deze apparaten een ware nachtmerrie. Ik vraag dit, omdat iemand het tosti-apparaat vorige keer heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.