woensdag 8 januari 2014

Koffiebonen pot

Dit is de beste manier om koffiebonen te bewaren. Hoe leuk een grote glazen pot met koffiebonen in de vensterbank ook kan staan, bewaar . Het bewaren van koffiebonen is een stuk lastiger dan je zou denken.

Nog een paar goede opties zijn een kruik, een oude saus pot of zelfs een gebruikte pet . Of de geur die vrijkomt bij het openen van een nieuwe zak koffiebonen kun je ook. Gebruik een pot met deksel van bijvoorbeeld groente of iets anders, en was . Zo bewaar je je dure specialty koffiebonen optimaal.

Een cafetière is een glazen pot met een metalen filter waarin grofgemalen koffie en heet (net niet meer kokend) water worden gegoten. Wij verkopen de mooiste en handigste koffie tools voor de thuisbarista. De Cafflano alles in koffiemaker, de koffiemolen en de dripper, wij hebben het. Super handige voorraadpot van Vacuvin om uw koffie vacuüm in te bewaren.


Bekijk hier alles wat je nodig hebt voor het zetten van een lekker bakkie! Koffiepotten koop je eenvoudig online bij bol. Laat een Reactie Achter Reactie annuleren.


Bijvoorbeeld levensmiddelen zoals koekjes, koffie, thee en snoepjes. De pot beschikt over een rubberen rand rond de deksel om de pot vocht en luchtdicht te .

Voor de koffie en thee liefhebbers die hun koffiebonen of losse thee graag willen bewaren in een voorraadpot hebben wij de onderstaande voorraadpotten in . Eventueel kun je met een kleinere pot beginnen en de koffieplant naar. Als je een koffiebes (of groene koffieboon) hebt, haal de koffieboon . Vergelijk koffiesoorten en kies de beste aanbieding uit! De juiste proporties zijn gram gemalen koffie (ongeveer een eetlepel) voor iedere 1mL water. De koffie behoort geconcentreerd en rijk van smaak te zijn.


Bewaar de koffie niet lang in de pot, dit zal de smaak niet ten goede komen. Een groot gezelschap of gewoon gek op koffie of thee? Serveer het in een mooie grote koffiepot of theepot van Rivièra Maison!


De cafetière – of ook wel de French Press – is een vrij gemakkelijke manier om koffie te zetten. Het 'apparaat' bestaat uit een (glazen) pot en . Ik houd van een gemiddeld tot licht sterk bakkie en doe dan voor een volle pot (water) schepjes koffie. Als ik water doe, doe ik schepjes koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.