dinsdag 31 december 2013

Siliconen afdichtingsprofielen

Rubbermagazijn heeft een uitgebreide collectie siliconen profielen ter beschikking. Siliconen rubber kent vele gunstige en positieve eigenschappen. Standaard siliconen profielen en maatwerk.

Dit is vloeibaar kunststof rubber dat gebruikt wordt in onder andere siliconen slangen en profielen. In ons assortiment vindt u siliconen rubber van hoogstaande . Kies voor kwaliteit, kies voor de siliconen profielen van AlMan Rubber, dé specialist in rubber. Rubberprofielen standaard oine EPDM, SEBS, Siliconen en andere soorten.

De onderstaande siliconen profielen zijn standaardleverbaar. Ook kunnen wij uw siliconen profielen op maat maken. Siliconen profiel voorzien van een voet met ingebouwde metaal inlage, hetgeen een profiel klemmend vermogen geeft.


De basis voor BSP Siliconen profielen is HTV-siliconen; ofwel een bij hoge temperatuur verrubberend siliconencompound dat vorm krijgt door extrusie. Naast plaat leveren wij ook siliconen slang, rondsnoer, rechthoekige en vierkante profielen en siliconen glaszijde slangen.

Staat het door u gewenste profiel er niet bij, aarzel niet contact met ons op te nemen. HTV” siliconen (Hoge Temperatuur Verrubberd siliconen). Als afdichtingsprofiel in brandwerende deur-, raam- en dakconstructies . Standaard compounds voor profielen en vormwerk 7-11. EPDM celrubber profielen coaten, zodat deze voor bijvoorbeeld schuifdeuren kunnen.


Kaderdichting van siliconen voor deuren en ramen met mm sponninghoogte. Met Schlüter -DILEX-profielen kunt u bewegingsprofielen realiseren die, . Tochtband O-profiel universele maat voor alle kieren van tot mm in ramen en deuren (vochtwerend siliconen, zelfklevend).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.