dinsdag 31 december 2013

Isi slagroomspuit

Op zoek naar een ontbrekend of versleten onderdeel van uw slagroomspuit? Slagroomspuit iSi EASY WHIP Wit - aanbiedingen, goedkoopste shops prijsvergelijking. Si Slagroomspuit Gourmet Whip Plus RVS Liter € 13Horeca iSi Geschenkset Culinair Nederlands € 17Horeca iSi Slagroomspuit Easy Whip Wit 0.

Klik hieronder voor de handleiding van uw iSi Slagroomspuit. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Met de iSi slagroomspuit kunt u in enkele seconde luchtig-lichte slagroom bereiden en perfect doseren.


Slagroomspuit isi gourmet whip 1l de isi gourmet whip liter is de meest veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige slagroomspuit van.

Si Gourmet Whip PLUS - Product presentation and instructions for use. Slagroomspuit iSi Easy whip is uitgevoerd in . Voor het gemakkelijk bereiden van verse en pure slagroom! Deze slagroomspuit is alleen geschikt voor koude bereidingen. Slagroomspuit in hoogwaardige uitvoering om professioneel mee slagroom te spuiten. Inclusief spuitmondjes patroonhouder.


Isi is marktleider op het gebied van cilinders onder druk. Hun producten worden voor van alles en nog wat gebruikt, bijvoorbeeld in auto's of als duikflessen, . Gebruik de slagroomspuit Easy Whip uitsluitend voor koude bereidingen.

Wil je zowel warme als koude bereidingen maken, gebruik dan de iSi slagroomspuit . Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een echte Isi Gourmet Whip ! Gloudemans is al jaar een begrip in Uden. De Isi slagroomspuiten zijn normaal gesproken alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar met de Mini Easy Whip 0. De veelzijdigheid is het sterke punt van de ''Gourmet Whip'' van iSi. U kunt ermee binnen een paar seconden luchtige slagroom bereiden, maar ook desserts, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.