dinsdag 31 december 2013

Cupido 50 gashaard

Als optie is de gashaard leverbaar met verschillende keramische binnenwanden of zwart glas. Leverbaar met warm gloeiende hout stammen set of witte Carrara . ElementCupido Gashaard met laagste prijs garantie van 't Stokertje, nergens goedkoper!

Meteen verliefd op de Cupido inbouwhaard. Foto's; Specificaties; Video; Downloads; Gratis advies . De ElementCupido is een inbouw gashaard met vol glas. Het unieke aan deze haard is de geringe inbouwdiepte; slechts cm.

De ElementCupido is een inbouw gashaard die strak in een wand ingebouwd kan worden, of te voorzien is van een schouw. De Cupido is een frameless in te bouwen gashaard. De ElementCupido is een inbouw gashaard en behoort tot de serie inbouw gashaarden van Element4.


Met een Elementkunt u zeker zijn van een goede . Van een klassieke of antieke inbouw gashaard tot een moderne inbouw gashaard vindt u opgesteld in de showroom van Van Manen kachels. Door zijn compacte afmetingen zeer geschikt voor plaatsing in bestaande situaties, keukens etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.