maandag 30 december 2013

Consumptiebonnen sligro

Sligro is de horeca groothandel voor foodprofessionals. Wij bieden een groot assortiment foo non-foo vers en wijn met uitstekende service.

Bedruk Enkel- of Dubbelzijdig, Full color. Hebben jullie ook zo'n kaartje voor aankopen in groothandel bedrijven zoals Makro of Sligro? Ik maak af en toe gebruik van deze mogelijkheid.

Ontbrekend: consumptiebonnenWat een winkel, de Makro. Ik ben blij dat ik zelf geen pasje voor de Makro of Sligro ofzo heb. Compleet aanbod Bingo en Loterij Artikelen.


Bingokaarten, Kienkaarten, Bingomolen, Bingo apparatuur, Bingostiften, Bingoballen, Loterijballen, Lootjes enz. Deze PDC polsbandjes hebben afscheurbare tags aan het bandje, die gebruikt kunnen worden als consumptiebonnen. Danielle heeft tijdens Jazz consumptiebonnen uitgereikt aan kunstenaars, Marjo aan artiesten en. Marjo heeft nog roze, Titia zal blauwe halen bij Sligro. Titia heeft Hekeltje besteld en spullen bij Sligro gehaald.


Ze neemt ook een wijnkistje mee voor Rens. Consumptiebonnen; actie voor volgende vergadering Berend Jan, Fenna en Sandra. Wormen en sprinkhanen via Sligro Actie: Jan.


Rene Barten, werkzaam op de Sligro, was bereid om op zoek te gaan naar. Hier kregen we consumptie bonnen voor eten (patat en een stevige gehaktbal) en drinken van de feestcommissie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.