donderdag 28 november 2013

Espresso zetten

Of lukt het je maar niet om een goede espresso te maken? Ook krijgt de gebruiker per gewichtseenheid uiteindelijk minder echte koffie en dus minder aroma. Dit resulteert bij het uiteindelijke zetten van een espresso dat .

Zo zet jij thuis ook dat heerlijke kopje espresso. In de cursus Espresso leer ik je de basisprincipes van het espresso zetten en serveren. In een kleine groep geef ik een korte introductie over . Lees hoe je stap voor stap met espressomachine, volautomaat of percolator (bijv.


Bialetti) perfecte espresso kunt maken.

Dit artikel is opgesteld om u te helpen bij het zetten van een perfect kopje espresso. Ga direct naar de webshop voor de lekkerste espresso . Espresso maak je natuurlijk het makkelijkst met apparaat, maar voor diegene die eerst even een espresso willen proberen voordat ze een . Hoe maak ik een lekkere espresso, cappuccino zonder machine, handmatig op het. Zelf zetten is goedkoper en lekkerder dan met moderne apparaten zoals . Koffie zetten in de juiste verhoudingen en op de juiste manieren. In deze stap leren we je de perfecte espresso thuis te maken.


Leer in eenvoudige stappen hoe jij een perfect kopje espresso kunt zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.