woensdag 12 april 2017

Duvel glas met naam

Het typische, tulpvormige Duvel-glas 33cl met uw eigen naam of tekst naar keuze in het glas gegraveerd. In het originele lettertype zoals op het Duvel-etiket. Voor de echte duvel-liefhebber, altijd een leuk cadeau om te krijgen.

Vul hier uw gewenst lettertype in met volledige naam. Een absoluut treffende en passende 'finishing touch' voor een iconisch glas. Vaderdag bierpakket met gegraveerd glas - Duvel.


YourSurprise kan je bierglazen graveren met je eigen naam en tekst.

Deze aluminium geschenkbuis leent zich perfect voor het graveren van een persoonlijke tekst, logo of naam. Ook het glas kan voorzien worden van een korte . Heeft u nieuwe informatie of een foto van een Duvelglas, een Duvelse vraag, of nog een. Dus als je altijd al een glas wilde hebben met je naam erop, ganaar:.


Bier glazen (fluitje model) met naam erin gezandstraald. Duvel bierglas met naam erop gezandstraald (op voorbeeld staat tekst Noudje z'n Engeltje) . Etiket met spreuk en of naam, glas gegraveerd met naam! Een heerlijke fles Duvel Moortgat bier met eigen etiket.


Zo maak je van deze fles Duvel bier een echt persoonlijk en uniek kado.

Duvel wordt gedronken uit een tulpvormig glas, waar onderin een gravering van een D in het. De naam van Victory Ale veranderde omstreeks 19in Duvel. NaaDuvel Bierglas Brouwerij : Duvel Moortgat Volume :33cl. Welke bieren : Duvel en Duvel Tripel Hop.


Bent u op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk? Brianto graveert uw tekst, naam of foto op een ruime collectie van cadeaus in glas of . Kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals glazen bedrukken met logo of een andere . Lees ook:Belgisch Duvel glas met Nederlands kleurtje? Lees ook:Nieuwe Duvel Collection Glazen op de markt.


Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn. Zo maak je een set originele bierglazen met eigen naam. Laat een prachtige glazen bierpul graveren met eigen naam of tekst.


De beste biercafés van Vlaanderen reacties; Duvel Distilled 20… te exclusief voor ons reacties . Meer informatie over het bier: NaaDuvel Inhoud: cl. Land: België Karakter: Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid . Grote Fles Duvel (liter) op naam€ 200. Aanvulling (voor de kids) Potje snoepjes op naam€ 40. Glas graveren is ons vak, kadootjes maken onze passie. Maar een verjaardagskado gegraveerd met naam of een persoonlijk gedicht valt altijd in de smaak.


Het Duvel logo op het glas duidt aan waar het bier idealiter overgaat in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.